Jakten


Nu släpps Purebreds uppföljare JAKTEN som två e-böcker
. Du kan läsa Siri och Tatra även om du inte läst Purebred

psychosexual therapy or marital therapy) for individuals- Psychosexual/couple therapy What is sildenafil?.

.

Siri och Tatra släpps i bokform den 1 mars 2019!

I dystopin PUREBRED råkade fem ungdomar från Norra Hellas på den ondskefulla rörelsen die Herrenvolk . Tillsammans med Ask, en äkta purebred från The Pure Breed Plant, kämpade, älskade och sörjde de, och de räddade varandras liv
. Uppföljaren JAKTEN är mer en mörk och våldsam kärlekshistoria än en dystopi, och kan läsas fristående.

Kärleken övervinner allt, sägs det, men gör den verkligen det?

***

I ett framtida Europa, som efter att sakta ha återhämtat sig från det femte världskriget och trots svåra förluster lyckades besegra die Herrenvolk, tänker vännerna från Norra Hellas och Ask ge sig in i jakten på krigsförbrytare. Deras mål är att fånga die Herrenvolks grymma ledare Generalen och Sonia Laden – lägervakten som nästan piskade Whanzi till döds och dödade Siri, hennes enda vän i det fruktansvärda lägret – och att hitta Doras två barn, som tillverkades och föddes på The Pure Breed Plant.

Gruppen splittras dock när Ask ger sig iväg på en egen vendetta och Whanzis inre demoner driver henne från den hon älskar i en flykt som får ödesdigra ­konsekvenser.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *