PUREBRED


PUREBRED är en dystopisk trilogi i fyra volymer . Den utspelar sig i ett framtida Europa, där flera världskrig lett till den mycket kontroversiella lösningen att förbjuda raser, religioner, länder och alla språk förutom engelska. Det fungerade naturligtvis inte, krigen fortsatte, och rasismen man försökte undvika riktar sig istället mot alla med utseenden utanför normen. Alla förväntas ha svart eller mörkbrunt hår, bruna ögon och mellanmörk hud. Den som föds med ”förbjuden” hud-, ögon- och/eller hårfärg kallas freak och mördas eller hålls gömd hela livet.

Flykten från Olympo

I den glömda staden Olympo ruvar farliga drömmar om flykt, hämnd och förbjuden kärlek. Femtonåriga Thorbi drömmer om att döda freaket Dora, hans systers mördare. När Dora blir tagen av mystiska män iscensätter hennes vän Laban flykten från Olympo för att rädda henne. Thorbi följer med på den farliga resan. Får han bara chansen tänker han hämnas sin syster
.

Långt därifrån har en gammal rörelse krälat upp till ytan och gör sig redo för krig. Thorbi och hans vänner hamnar mitt i en fasansfull plan att erövra Europa

DYSFUNCTION (ED)coordinated with the primary physician managing, for viagra pills.

. Armén de möter har två mål. Slaveri och förintelse.

Herrefolket

De tror att hon hålls instängd i sin onkels hus, men dold under en luva vandrar hon genom Bottens mörka gränder och spionerar på livet.

Dora är femton år och ett freak. Alla i den glömda staden Olympo föraktar henne. Ingen känner henne
.

En kväll träffar hon Mira och det förändrar allt. Men vad som börjar med vänskap och kärlek slutar i mord och förräderi. Ensam, misstrodd och förtvivlad kidnappas Dora och förs till en plats där gamla ideal och ondska strävar mot världsherravälde. Dora får veta att hon är en purebred – och hon upptäcker vad det innebär.

Generalens älskarinna del ett

Staden Pandor vilar mellan höga berg, och på ett av dem ruvar Högborgen, där den fruktade Generalen styr över die Herrenvolks armé och regionens alla dödsläger. När Whanzi förs till Pandor Camp väntar henne inget annat än hårt arbete, svält och död. Men Whanzi är ingen vanlig femtonåring, och lyckas efter en osannolik flykt ta sig till motståndsrörelsen. De skickar ut henne på ett uppdrag som – om hon lyckas – kan ge dem verktygen att krossa die Herrenvolk.

Men Whanzi kan inte glömma vännerna från Olympo. Var tog de vägen, Laban, Thorbi och Piero? Vad hände egentligen med Dora? Whanzi hamnar i en värld av spioneri, intriger och mord, och måste utstå många fasor innan de alla är tillsammans igen.

Generalens älskarinna del två

Kriget har brutit ut och vännerna från Norra Hellas riskerar sina liv i en sista strid mot die Herrenvolk.

purebred1234

 

Karta Europa